dijous, 1 de juny del 2017

2017 _L’ELEGÀNCIA DELS COLORS



Amb un temps de retard, però com diu la dita: " Val més tard que mai".

Us adjunto l'article amb el que he col·laborat en les revistes locals de Bellvís "El Carrilet" i Verdú "El Xercavins"

Les tendències en decoració d'interiors per aquest 2017 són:
Els colors van des dels més sobris i elegants com el negre fins als més alegres com el groc.
El blanc continua sent el color ideal per a espais petits i als que volem aportar llum i és un color capaç d’ampliar visualment els ambients. Dona continuïtat a l’estil nòrdic que continua sent tendència.  Podem buscar el contrast amb el color negre, ja sigui amb la col·locació d’objectes o pel pintat d’una paret a la qual podem posar complements tribals com la fusta i els metal·litzats, que hi encaixen a la perfecció. 

El gris ens ofereix elegància. És un color molt versàtil que admet qualsevol combinació. És una aposta segura i actual. Així doncs, si decoreu amb blanc, negre i gris, tindreu una base perfecta per adaptar-la al vostre estil. 

A partir d’aquí si som més atrevits, aquest any sobra camí la decoració tropical, és la tendència més cridanera del moment. En aquests tipus d’ambient el verd serà un color imprescindible. Altres colors que s’hi veuran són el groc mostassa i el color Flame (taronja – vermellós).

S’obra pas un nou estil que aporta frescor i elegància amb el color Niagara, és un blau semblant als texans molt desgastats, també el Lapis Blue, un blau més fosc o el Island paradise un blau més suau. Aquests tons de blau es combinen a la perfecció amb el blanc i el gris. 

Finalment els colors de tardor, tonalitats marrons  com la nou moscada, la canyella o el taupe càlid. Aporten molta calidesa. 

L’estil vintage es va reconvertint, així que el sentirem anomenar com a Country-Chic o Cottage. Aquest estil continua agafant objectes antics que ofereixen el toc clàssic i elegant de les cases angleses amb gran atenció als petits detalls decoratius.

L’any 2016 es va començar a veure elements i tonalitats metàl·liques com el daurat i el bronze. Aquest any agafen força igual que els marbres i les fustes. Els daurats han obert la porta a l’estil victorià que fins ara trobàvem en els hotels de luxe. Aquest darrer estil a poc a poc l’anirem adquirint en l’interior dels habitatges oferint aquesta elegància que caracteritza el 2017.

Deixo unes quantes imatges extretes d'internet.
En el proper article aprofundirà amb la decoració tropical.



















  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada